Hosta och sjukligheter

Idag är jag så ofrisk man kan bli :( Och mamma har inte lagat någon mat heller för hon är inte heller frisk :( Vilken dålig dag.

Nu är det helt plötsligt bara 11 dagar kvar tills jag flyttar. Haha, jag kanske borde börja packa. Men jag funderar på om jag ska bli frisk först, fast det kanske är överskattat.

Idag har jag bara tagit det lugnt i dom 2 timmar jag har varit vaken. Fattar inte hur jag kunde sova till halv fyra :S det kändes liiite akward.

Och en viss person X var lite konstig igår, han tycker att jag ska komma till han inatt när han kommer hem, typ vid 2 :O Fast, det var ju vad han sa igår, det kanske är annorlunda idag :P haha

Näh, nu orkar jag inte skriva mer.
Puss

Dennisen är bäst.

Har spenderat de senaste dagarna som sjukling i Kriberg hos Dennisen.
Det har varit råmys, förutom vädret då :( Och förutom den kollektiva mobbningen som dom utförde på mig.

Men nu är jag hemma, sjukare än någonsin med en hosta som vägrar att försvinna.
Klockan är 02.08 och jag funderar på att sova.

En tanke slog mig idag. Om man slutar leta efter kärleken brukar den uppenbara sig ganska fort, det har jag märkt. Men nu dom senaste månaderna har jag inte alls försökt hitta en kille, men ändå så har ingen kille hittat mig heller. Jag menar, hur svårt ska det vara? Fast det kan å andra sidan ha att göra med att så fort jag träffar en ny kille så ser jag honom som en potentiell pojkvän och synar honom från topp till tå och hittar något fel på han. Jämt..
Eller så kan det vara så att jag forfarande är lite för fäst vid en pojke från förr och vill hitta en likadan kille med enda skillnaden att jag inte vill ha ett svin.

Nåja, tiden får ha sin gång, jag kommer nog hitta någon så småning om :)

Nu ska jag slagga!
Puss

kärlek och ledsamhet.

Idag fyller min älskade Elsa 19 år. Massa grattis till henne.



Och idag så känner jag mig lite ledsen. Jag vet inte varför.
"I am scared that I'm always going to be somebody's friend or sister or confidant, but never quite somebody's everything."
Kan vara därför..

Lucky 13.

Idag har jag haft 13 unika besökare på min blogg. Vettefan varför med tanke på att jag inte har skrivit på evigheter. Men lite update om hur den senaste tiden har varit då.

Livet har lekt på ganska bra. Skolavslutningen i fredags var ganska awesome, jag fick kramas med mina älsklingar och supa skallen av mig. Det var i alla fall så det kändes dagen efter, fetaste jävla huvudvärken och baksmällan. Men man måste ju känna att man lever ;P haha
Det spårade lite på ibbes också, men det löste sig ju till slut.
Och så spårade det lite hemma hos Thom. Vettefan hur det gick till..

Idag har jag bara tagit det lugnt och städat garaget. Snart ska vi ha loppis ^^ haha
ALLA KOMMER OCH KÖPER MINA GAMLA SAKER DÅ! ;)

Nä men seriously, jag vet inte vad det är med mig, men jag har världens fetaste humörsvängningar. Speciellt efter jag fick ett sms med frågan om jag hade klamydia :S vemfan frågar nåt sånt på sms?
Helt sjukt...
Vill gärna veta vart han har fått den idén ifrån.

Men ja, nu ska jag fortsätta ta det lugnt.
Puss

RSS 2.0